Gözden Kaçırmayın

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şentürk, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni Ziyaret EttiYargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şentürk, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

İki Köklü Üniversite Güçlerini Birleştiriyor


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’i ağırladı. İki üniversite arasında gerçekleşen üst düzey ziyarette, iş birliği olanakları masaya yatırıldı.


Rektör Karakaş Makamında Ağırladı


Ziyaret, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın makamında gerçekleşti. Görüşmede, üniversiteler arası ortak projeler ve akademik çalışmalar ele alınarak karşılıklı fayda sağlayacak iş birliklerinin yol haritası çizildi.


Geniş Katılımlı Heyet


Önemli görüşmelere, her iki üniversitenin rektör yardımcıları da katıldı. Anadolu Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yusuf Özkay ve AKÜ’den Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ile Prof. Dr. Murat Peker’in yer aldığı heyet, iş birliği potansiyelini değerlendirdi. Bu buluşma, eğitim ve araştırma alanında sinerji yaratmayı hedefliyor.


Ziyaret, üniversitelerin bilimsel ve akademik kapasitelerini geliştirmek ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla atılmış somut bir adım olarak öne çıkıyor.