Gözden Kaçırmayın
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şentürk, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni Ziyaret EttiAkademi ve Aile Danışmanlığı Arasında İş Birliği Ziyareti
Aile Danışmanı Müjgan Gölçük Yağcı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Yapıcı bir görüşmenin gerçekleştirildiği ziyaret, üniversite ile sosyal hizmet alanları arasındaki iş birliği imkanlarını görüşmek amacıyla düzenlendi.
Ziyaretin İş Birliği Hedefleri
Ziyaret sırasında, aile danışmanlığı alanında ortak projeler geliştirilmesi ve üniversite
- sanayi iş birliği kapsamında öğrencilere yönelik staj ve seminer imkanlarının değerlendirilmesi gibi konular ele alındı. Taraflar, toplumun temel yapı taşı olan ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarda iş birliğinin önemini vurguladı.
- Aile içi iletişim ve çatışma çözümüne yönelik ortak eğitim programları,
- Üniversite öğrencilerine yönelik psiko
- sosyal destek çalışmaları,
- Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında topluma yönelik seminerler.
Potansiyel Ortaklık Alanları
Görüşmede gündeme gelen ve geleceğe dönük iş birlikleri şu başlıklarda öne çıktı:
Her iki taraf da bu tür iş birliklerinin hem akademik camiaya hem de topluma önemli katkılar sunacağı konusunda mutabık kaldı.






Yorumlar
Yorum Yap